Continuem recollint taps!!!!!

Des de fa uns mesos, el nostre Club va iniciar una campanya solidària amb els esportistes que tenen necessitats especials per tal de dur a terme una recollida de taps de plàstic i així cofinançar els seus desplaçaments als entrenaments i competicions fent possible que puguin practicar esport de manera regular.

El nostre lema és: “Sense transport, no hi ha esport”.

Els ingressos generats arrel de la venda dels taps de plàstic permeten garantir el combustible necessari per tal que ho puguin fer.

Tots els esportistes i socis del club col·laboren en aquesta tasca, però a banda, tots els veïns i veïnes del districte de Sant Martí i l’alumnat de l’Escola L’Horitzó, el CEIP Turó Blau, i el IES Salvador Seguí, fan possible que puguem recollir taps i que els esportistes afectats de paràlisi cerebral, puguin gaudir d’una activitat esportiva molt necessària per la seva salut física.

Tirar una ampolla buida al contenidor és una acció d’allò més corrent. Ara, però, cada vegada són més les persones que decideixen afegir un pas al procés: separar els taps dels envasos i donar-los un final solidari més enllà d’acabar a les escombraries. L’objectiu? Participar en iniciatives socials com la nostra i no oblidem que aquesta iniciativa també té un component mediambiental ja que contribuirà a reciclar i reaprofitar residus.

Com ens podeu ajudar? Ens podeu fer arribar els vostres taps o fer-nos un correu per tal que els passem a recollir.

 

 

]